دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند
واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
بی خود از شعشعه ی پرتو ذاتم کردند
باده از جام تجلی صفاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی
آن شب قدر که این تازه براتم دادند
هنوز لختی از بهار نگذشته که بهاری تازه دامن دشت و صحرا را گلگون می سازد. بهار در هفتمین روز خود به زایشی بس خوش یمن رونق می گیرد. فروردین ماه، موعد پر میمنت ولادت اختر تابناکی دیگر است. موسم شکفتن گلی عطرآگین که هزار خرمن سوسن و یاس و اطلسی نمی توانند اینهمه طراوت و لطافت را یکجا با خود داشته باشند.
فردا هفتم فروردین ماه خجسته میلاد با سعادت والاحضرت شاهدخت لیلا پهلوی است. آفتابی که اکنون چند سالی ست در پرده غیبت افتاده اما هنوز وجود دل انگیزش بر قلب های مان پرتو افشانی می کند.
والاحضرت شاهدخت لیلا پهلوی به عنوان چهارمین فرزند علیاحضرت شهبانو فرح و سومین دختر شاهنشاه آریامهر اعلاحضرت محمد رضا پهلوی، ولادت شان بار دیگر شور و شوقی زاید الوصف در سراپای وطن برپا نمود.
والاحضرت لیلا پهلوی به تاریخ آدینه روز هفتم فروردین ماه سال یکهزار و سیصد و چهل و نه خورشیدی در تهران و در اوج ابهت و فرزانگی چشمان مبارک شان را بر سرای خاکی گشودند تا صحن آفرینش را به وجود آکنده از لطف شان مزین سازند.
ایشان از خردسالی مورد توجه و محبت خاص پدر تاجدارشان واقع بوده و میان خواهر و برادران والاحضرت شان نیز از محبوبیت خاصی بهره مند بودند.
هنگامی که توفان سهمگین و ایران سوز 57 رخ نمود، شاهدخت لیلا تنها هشت سال از عمر شریف شان می گذشت که زان پس تبعیدی تلخ و گزنده مهمان شبانه روز ایشان گردید.
پرنسس لیلا با توان و کوشش به تحصیل ادامه دادند تا موفق به اخذ مدرک کارشناسی رشته ادبیات تطبیقی با گرایش زبان آلمانی از دانشگاه براون امریکا گردیدند. شاهدخت لیلا عشق و علاقه فراوانی به موسیقی و شعر و ادب پارسی داشته و به خصوص دیوان حافظ، سعدی و مولانا را بسیار دوست می داشتند.
گرچه آن والاحضرت محبوب و وارسته، در اوان جوانی پس از تحمل یک بیماری طولانی و طاقت فرسا، در سال یکهزار و سیصد و هشتاد خورشیدی ناباورانه ما را ترک فرموده و همه را در بهت و اندوهی ژرف فرو بردند اما خاطره آن شاهدخت نیکو تبار، آنچنان در ذهن ها باقی و جاوید است که گویی همین امروز ایشان در کنار ما حضور داشته و بدر منیر رخسارشان سراچه آفاق را چونان گذشته روشن می سازد.
والاحضرت شاهدخت لیلا پهلوی نمادی والا و مانا از ایستادگی و شکوه اند. سمبلی غرور آفرین از ایران که نام زیبای شان سبب مباهات یکایک ماست.
فرا رسیدن خجسته میلاد با سعادت والاحضرت لیلا پهلوی را گرامی داشته و به روح پرفتوح ایشان درود بی کران عرضه می داریم. در آستانه این روز پربرکت، نخست به پیشگاه همایونی شهریار خوبان، شاهنشاه بلند مرتبه، ذات اقدس کبریایی اعلاحضرت رضا شاه دوم پهلوی برادر تاجدار ایشان شادباش بنده وارانه مان را صمیمانه عرض می نماییم. آنگاه به محضر مبارک مادر معنوی ملت ایران، علیاحضرت شهبانو فرح دیبا پهلوی مراتب تبریک خود را عرضه داشته و آنگاه به خدمت والاحضرتان شاهدخت فرحناز و شاهزاده علیرضا پهلوی این ولادت پر میمنت را فرخنده باد عرض کرده و همچنین به حضور ملکه بزرگ ایران والاحضرت یاسمین اعتماد امینی پهلوی این عید سعید را عرض شادباش پیشکش می داریم.
به امید از راه رسیدن روز بزرگی که خاندان جلیل سلطنت پهلوی قدوم مبارک را بر دیدگان مشتاق ما گذارده و به میهن شان ایران سرافرازانه بازگردند.
خجسته زادروز شاهدخت جاودانه ی آریایی والاحضرت لیلا پهلوی گرامی و فرخنده باد.
___________________
نگاشته شده در تاریخ ششم فروردین دو هزار و پانصد و شصت و نه شاهنشاهی
۳ نظر:
مریم بزرگوار درود بی کران بر شما. شادباش بنده را نیز بابت روز میلاد زندهیاد شاهدخت لیلا پهلوی بپذیرید. همچنین از لطفی که به بنده دارید، سپاسگذارم و بسیار خرسندم که تارنمای این حقیر مورد تأیید و تحسین بانوی آزاداندیش و فرهیختهای چون شما قرار گرفته است.
تصمیم دارم وقتی کارها و برنامههای شخصیام سر و سامانی گرفتند، در تارنمایی دیگر و با خط مشی دیگری و نیز زیر سایهی عنایات شما قلم بزنم. قول میدهم این کنارهگیری به درازا نیانجامد.
سایهی عالی مستدام
سلام به وبلاگ ما حمله کردن.به زودی به وبلاگ جدید ما سر به اطلاع شما میرسانیم.
بانو مریم گرامی،بعد از چند روز که یک سایت را یر روی وبلاگ ما پارک کرده بودند،وبلاگ ما به وضع قبلی برگشته و ما همچنان به نوشتن مطالب خود ادامه میدهیم و از اینکه وبلاگ دیگری را بسازیم خودداری کرده ایم.
ارسال یک نظر