۱۳۹۰ فروردین ۹, سه‌شنبه

اطلاعیه دبیرخانه رضا شاه دوم


   اکنون نزدیک به سه ماه از فاجعه اسف بار سفر ابدیت والاحضرت شاهپور علیرضا پهلوی می گذرد. رخ دادن آن فاجعه دلخراش به حد کافی در ایران و جهان تلاطم رسانه یی ایجاد نمود در عین اینکه روح و جان ایرانیان را نیز افسرده ساخت. اما آنچه که بیشتر به این وضعیت بحرانی دامن زد، شایعات و هجویاتی بودند که یک مشت نابخرد و کوتوله سیاست، بر حسب بغض و کینه دیرینه و یا عقده های بیمارگونه شان نسبت به خاندان بزرگ پهلوی در رسانه های ریالی مطرح کردند.
   وسعت این شایعات احمقانه صرفن به جمهوری آخوندی و ایادی پست فطرت آن محدود نمی شد بلکه آنسوتر از مرزهای ایران نیز چه بسیار دشمنان دوست نما یا حتا دوستان کوته فکر و ساده دل، از روی دهن بینی و کژفهمی بر آتش این دروغ ها نفت ریختند تا جایی که یک مشت داستان تخیلی، مضحک و بی ربط، آهسته آهسته می رفت تا تبدیل به واقعیتی قابل باور برای ساده لوحان گردد.
   کینه ورزی و خشم اشخاص مطرود و بی ریشه یی همچون توده یی ها و مجاهدین خلق نسبت به خاندان سرافراز پهلوی تا حدودی قابل درک است. اما در شرایطی که حادثه یی آنچنان دردناک و غیر قابل توصیف به وقوع پیوسته است، خزعبلات این دشمنان فسیل شده هرگز قابل درک و یا توجیه نیست. نام چنین حرکتی فقط سوءاستفاده رسانه یی و تشویش اذهان عموم است. شاید بی پرده تر و صریح تر بتوان گفت نام این حرکت، احمق فریبی باشد و فریب دادن احمقان همواره در جهان رسانه ها یک جنایت به شمار می رود.
   البته حقیقت واضح تر و آشکارتر از چنین صحبت هایی است و آنهایی که باید بدانند از همان ابتدا می دانستند و گوش شان نیز بدهکار روضه خوانی مارکسیست اسلامی ها نبوده و نیست. اما به هر رو شفاف سازی در چنین موقعیت هایی لازم و بایسته می نماید.
   چندی پیش، عده یی از عناصر وابسته به حکومت الله وصیت نامه یی جعلی و دروغین را به شخص والاحضرت فقید نسبت داده و آن را منتشر ساختند. متن این وصیت نامه هرگز متناسب با تحصیلات و فرهنگ و ادب والای شاهپور علیرضا نبوده و به وضوح معلوم است که تراوشات ذهن بیمار همان دروغگویانی است که بر اساس ذات پلشت شان از یک فاجعه رقت بار نیز گذشت نکرده و همه جا خوی فرصت طلب خود را نمایان می کنند.
   شاهنشاه ایران اعلاحضرت رضا شاه دوم پهلوی، به رغم اندوه عمیقی که طی این مدت داشته و غم بی پایانی که همچنان در فراق برادر عزیزشان تحمل می کنند، طی بیانیه یی صحت این وصیت نامه کذایی و یا موارد مشابه آن را تکذیب فرمودند.
   متن کامل بیانیه رضا شاه دوم به شرح زیر می باشد:
چهارم فروردین ماه ۱۳۹۰
به آگاهی هم میهنان عزیز می رسانیم که اخیرا متنی با عنوان: «وصیت نامۀ علیرضا پهلوی» در تارنماها منتشر گردیده است که بدینوسیله صحت آنرا تکذیب می نماییم.
دبیرخانۀ شاهزاده رضا پهلوی

________________________
نگاشته شده در تاریخ نهم فروردین دو هزار و پانصد و هفتاد شاهنشاهی

۱۳۹۰ فروردین ۷, یکشنبه

شاد باد هفتم فروردین میلاد باسعادت والاحضرت شاهدخت لیلا پهلوی



عيد بر عاشقان مبارک باد
عاشقان عيدتان مبارک باد

عيد ار بوی جان ما دارد
در جهان همچو جان مبارک باد

روزه مگشای جز به قند لبش
قند او در دهان مبارک باد

عيد بنوشت بر کنار لبش
کين می بی‌کران مبارک باد
   خجسته باد این عید، این جشن پرشکوه ولادت، فرخنده باد زادروزتان که با آمدن فصل سبز بهاران همراه و هم آواست.
   ای گل خوش عطر بوستان ما! آمدن تان چه قدر شیرین و دلپذیر بود و حیف، ما قدرش را ندانستیم.
   امروز هفتم فروردین ماه، زادروزی فرخنده و پرمیمنت است. ولادت باسعادت والاحضرت شاهدخت لیلا پهلوی، نوگل چمن آرای باغ خرم خاندان بزرگ پهلوی. زیبای خفته یی که هنوز عطر وجود دل انگیزشان هوای ایران را پُر کرده است.
   شاهدخت لیلا پهلوی کوچک ترین دخت شاهنشاه فقید آریامهر، به تاریخ شکوهمند هفتم فروردین یکهزار و سیصد و چهل و نه خورشیدی، منت بر این جهان گذاشته و چشمان زیبای شان را بر حیات خاکی گشودند. ولادت ایشان خبر خوشایندی بود که دل میلیون ها ایرانی را شاد نمود. پرنسس لیلا به عنوان کوچک ترین فرزند پادشاه و شهبانو، مورد محبت و توجهی خاص قرار داشتند.
   هنوز والاحضرت لیلا پهلوی در سنین خردسالی قرار داشتند که حادثه یی شوم و ویرانگر، ایشان را به همراه خاندان گرانمایه شان ناگزیر ساخت که ایران را برای مدتی نامعلوم ترک کنند. وفات جانکاه پدر تاجدارشان در مصر، ضربه روحی بزرگی بر آن دخت پاک نهاد وارد ساخت. با اینحال ایشان درس را پی گرفته و موفق به کسب مدرک کارشناسی در رشته ادبیات تطبیقی از دانشگاه براون امریکا گردیدند. والاحضرت اگرچه سالیان درازی را در تبعیدی اجباری سپری کردند اما آنچنان به فرهنگ و هنر ایرانی عشق می ورزیدند که دیگران را به حیرت وا می داشت.
   اگرچه حادثه یی بسیار تلخ، در سال 1380 میان دست ما و دامان پرمهر ایشان، فاصله یی به اندازه بی نهایت انداخت. اما یادشان، نام شان و یادگارهای شان همچنان برای هر ایرانی زنده است و خاطره عزیزشان در ذهن یکایک ما جاری و در جریان هست و خواهد بود.
   فرا رسیدن هفتم فروردین ماه، خجسته زادروز والاحضرت شاهدخت لیلا پهلوی را گرامی داشته و به روح پرفتوح آن حضرت درود بی پایان نثار می کنیم. این عید فرخنده را نخست به پیشگاه شاهنشاه ایران اعلاحضرت رضا شاه دوم پهلوی شادباش عرضه می داریم. سپس به حضور علیاحضرت شهبانو فرح دیبا پهلوی تبریک عرض نموده و آنگاه این عید خجسته را به محضر والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی خواهر ارجمند ایشان فرخنده باد عرضه داشته و همچنین به خدمت والاحضرت ملکه یاسمین اعتماد امینی پهلوی و همینطور والاحضرتان شاهدخت نور، ایمان و فرح دوم پهلوی این ولادت پرشور را تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
هفتم فروردین ماه، زادروز پرنسس لیلا پهلوی بر یکایک ایرانیان شاد باد...
______________________________
نگاشته شده در تاریخ هفتم فروردین دو هزار و پانصد و هفتاد شاهنشاهی

۱۳۹۰ فروردین ۱, دوشنبه

نوروز آمده – جای یاران خالی

دیگر باره نوروز از راه رسید. عیدی دیگر، یادگار جمشید جم، یک عید اهورایی دیگر، مهمان خانه های ما شد. شوری و حالی دیگر. اما افسوس که خانه همچنان غمخانه است و بیگانه در غیاب صاحبخانه، حیثیت کاشانه را به بازی گرفته است.


سالی که گذشت به مانند سال های گذشته، آنقدر مملو از حوادث اسف بار بود که اکنون از پایان یافتن آن غمی به دل نداریم. بلکه امید داریم سالی که پیش روست، سال رخدادهای خوشایند و پیروزی های بزرگ باشد.

اکنون که ساعاتی از تحویل سال سپری شده و در روز آغازین سال نو، سفره هفت سین رو به روی مان قرار دارد، خوب است به یاد داشته باشیم بسیاری از هم میهنان شجاع و آزادمنش ما، لحظات عید را در زندان می گذرانند و خانواده های آنها در پشت درب های بسته، انتظار دقیقه و لحظه یی را می کشند که شاید این مجال را بیابند تا با عزیزان خود ملاقاتی کوتاه داشته باشند.

سال 1389 خورشیدی اگرچه مانند سایر سی و دو سال سیاهی که در اسارت ایران و خونخواری دژخیمان اسلام گرا گذشت، ایام فلاکت باری را به ما گذراند اما این سال تلخ، توام با فاجعه بسیار بزرگی بود که ضربه یی جبران ناپذیر بر ما وارد ساخت و قلب مان را برای همیشه خونبار نمود.

سال سیاه 89، سالی بود که محبوب و دردانه ما، والاحضرت گرامی مان شاهپور علیرضا پهلوی را از ما ستاند و تا به خود آمدیم یار ما را رها کرده و رفته بود. داغی که پارسال بر دل هامان نهاده شد، با هیچ مرهمی و در طول زمان التیام نخواهد یافت. اما به جد امیدواریم که امسال، سال بازگشت محبوب و موعودمان اعلاحضرت رضا شاه دوم و تلالو خورشید سلطنت ایشان در ایران باشد:

ساقیا آمدن عید مبارک بادت

وان مواعید که کردی مرواد از یادت

شادی مجلسیان در قدم و مقدم توست

جای غم باد مر آن دل که نخواهد شادت

سال گذشته در کنار تمام تلخی ها و غصه هایش، دارای اکسیر ارزشمندی بود که سال های پیشین به نوعی از آن بی بهره بودند. سال 89 خورشیدی، سال تلاش و پایداری هم میهنان بود. سالی که شاید برای نخستین بار، سرتاسر آن به مبارزه یی جدی، مستمر و پیوسته گذشت و هم وطنان دلیر و بیدار دل مان، لحظه یی حتا از کوشش و تلاش در راه آزادی دست نکشیدند.

مهم ترین سرمایه زندگی هر انسانی، امید و بینش اوست. فردای ایران و برخورداری از سیستمی فرازمند و سکیولار، حق ما مردم ایران است و ما بدین باور هستیم که فردا متعلق به ماست اگر خودمان بخواهیم.

به امید روزی که بهار ایران، نازنین یار و دلدار مان، شهریارمان رضا قدوم مبارک شان را بر دیدگان مان بنهند و بازگردند. روز بازگشت ایشان، روز رهایی ما و چشیدن طعم شیرین خوشبختی است.

نوروز باستانی بر یکایک هم میهنان عزیز، خجسته و شاد باد.

__________________
نگاشته شده در تاریخ یکم فروردین دو هزار و پانصد و هفتاد شاهنشاهی

۱۳۸۹ اسفند ۲۹, یکشنبه

پیام رضا شاه دوم به مناسبت نوروز ۱۳۹۰

اکنون در آستانه نوروز قرار داریم. تا پایان امسال و آغاز سالی نو ساعاتی بیشتر نمانده است. در این ساعات واپسین، آرزوی یک یک ملت ایران این است که سال جدید، سال پیروزی مردم و مرگ اسلام گرایان وطن فروش باشد.


سالی که گذشت اگرچه مملو از وقایع تلخ، اما لحظه لحظه آن با مقاومت و پایداری هم میهنان عجین بود و همین یعنی امسال برای ما سال پرثمری بود.

امید که سال آینده، سال بازگشت محبوب مان اعلاحضرت رضا شاه دوم، شاهنشاه غربت نشین و مهربان مان باشد. وگرنه هر سالی که بی حضور معبود و منجی ما اعلاحضرت رضا پهلوی سپری شود، بهارهایش همرنگ زمستان و زمستان هایش سرد و استخوان سوزاند:

گویند بهاری شد و گل آمد و دی رفت

ما بی تو ندیدیم که کِی آمد و کِی رفت

امسال نیز به مانند سال های گذشته، پادشاه اراده فرمودند تا به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی، پیام شادباشی را به مهر ملوکانه ابلاغ کنند.

متن کامل پیام رضا شاه دوم پهلوی را در ادامه خواهیم خواند:

دوشنبه اول فروردین ماه ۱۳۹۰

هم میهنانم، خواهران و برادران عزیزم

عید فرخنده و باستانی نوروزی و فرارسیدن سال نو را به همۀ شما شادباش می گویم. یقین دارم نسیم فرح بخش بهاری و شیرینی دیدار و مصاحبت عزیزان و نزدیکان، تلخی خاطرات تیرۀ سال گذشته را از کام شما خواهد زدود و دل هایتان را از امید به فردایی درخشان لبریز خواهد کرد.

هرچند که آرزوهای دیرینۀ شما برای دستیابی به آزادی و بهروزی و امنیت هنوز برآورده نشده، اما تردید نکنیم که هیچگاه نشانه های زوال حکومتِ سیاهی و مرگ و فساد چنین روشن به چشم نخورده است. تردید نکنیم هرگامی که مردمان همسایۀ ما را به آزادی و رهایی از استبداد نزدیک تر می کند بشارتی بر طلوع روز پیروزی شماست و ضربتی است دیگر بر پیکر پوسیدۀ حکومت دشمنانتان.

گرددبه یاد داشته باشیم که فریاد آزادی خواهی شما به گوش بخشی از ساختار حکومتی اثر کرده است و شاهدیم هر روز وجدان بیدار شدۀ دیگری از صف آنان می گریزد و به آغوش ملت برمی گردد.

آنچه در بهاران از زمین می روید با رنگ سبز خود را نمایان می کند. و روییدن درخت تنومند آزادی و سرفرازی ملت ایران که ریشه در پهنۀ خاک ایران دارد نیز با رنگ سبز درخشید و سبزیش جهان را فراگرفت و جنبشی را به نام خود ثبت کرد که برخاسته از اراده و نواندیشی مردم بود.

پس بیاییم و در فرخنده نوروز امسال، به شکرانۀ این جنبش همیشه زندۀ ایران، سبزه را بر صدر سفرۀ هفت سین مان نشانیم و مطمئن باشیم که سرانجام جنبش سرسبز مردم ایران، سیاهی استبداد دشمنانش را یکسره خواهد زدود.

یقین دارم که نوروز امسال پیام آور روزگاری نو برای همۀ شما خواهد بود؛روزگاری که در آن آزادی و بهروزی و صلح و امنیت نصیب شما خواهد شد و سرزمین عزیز ما نیز در جهان به اعتبار و احترامی خواهد رسید که روزی جایگاهش بود.

خداوند نگهدار ایران باد

رضا پهلوی

پیوند به تارنمای شهریار ایران اعلاحضرت رضا شاه دوم پهلوی

________________________________
نگاشته شده در تاریخ بیست و نهم اسفند دو هزار و پانصد و شصت و نه شاهنشاهی

۱۳۸۹ اسفند ۲۳, دوشنبه

فرخنده باد زادروز با سعادت رضا شاه کبیر – مردی آن سوی ذهن ها

مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید


که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید

از غم هجر نکن ناله و فریاد که من

زده ام فالی و فریاد رَسی می آید

همه اعیان جهان چشم به راهش دارند

هر عزیزی ز پی ملتمسی می آید

فیض دارد سر آنکه به رهت جان بازد

هرکس اینجا به امید هوسی می آید

بیست و چهارم اسفند ماه، روزی که به آفتاب بشارت درخشیدن داده شد. روزی که حیرت بشر است. بیست و چهار اسفند، روزی که در تخیل نمی گنجد. در تصور نمی گنجد. به توصیف درنمی آید. با کلمات بیان نمی شود. بیست و چهارم اسفند ماه، روزی ست که جهان تازه شد. روزی که بهار آغاز گردید. روزی که ماورای ذهن های کوتاه ماست.

فردا بیست و چهارم اسفندماه است. روزی که خورشید بر بام این کهن میهن ستم دیده، طلوعی جاودانه را با ناز و غرور آغاز کرد. زمانی که ایران به سان ایرانستانی ماتم زده و محنت کشیده می نمود و در هر گوشه اش غمی نمایان بود، ولادت مردی از تبار نور، تاریخ را دگرگون ساخت.

ایران کشوری که در هزار و چهارصد و اندی سال پیش، دستخوش هجوم وحشیانه اعراب بادیه نشین قرار گرفته و تمدن و فرهنگ آن، مورد تعرض و تخریب واقع شده بود، طی سده ها با فرهنگ شوم و انسان کش اعراب و اسلام روزگار گذرانده بود و در این میان، دوره طولانی حکومت بی کفایتان قجری، ضربه های مهلکی بر قامت ایران وارد کرده و آن را همچنان به سمت واپسگرایی سوق می داد.

در این هنگامه ناگهان در این دیار رنجور و غم زده، بزرگمردی ولادت یافته و ایران را به لطف وجود اهورایی شان منور ساختند. رضا شاه کبیر سرسلسله دودمان افتخار آفرین پهلوی، در تاریخ بیست و چهارم اسفند سال 1256 خورشیدی در شهر آلاشت از توابع سوادکوه قدوم مبارک شان را بر دیدگان کائنات نهاده و چشمان نافذ و مست شان را بر جهان خاکی باز فرمودند.

اعلاحضرت رضا شاه کبیر از دامان پاک بانویی نیک خصال و محترم به نام نوش آفرین زایش یافتند. ایشان در خانه یی محقر کودکی را سپری کردند اما طی مرور زمان، با همتی بلند و توان و قدرتی مثال زدنی، پا بر پله های ترقی و پیشرفت نهاده و به سمت و سوی جایگاه والایی که صرفن متعلق به حضرتش بود حرکت کردند.

رضا شاه کبیر، در نوجوانی به ارتش پیوسته و با کفایت و درایتی ویژه، سعی در ایجاد ثبات و امنیت نمودند.

سرانجام در تاریخ مبارک نهم آبان سال 1304 خورشیدی، احمد شاه از سلطنت خلع شده و مرگ دودمان بی اعتبار قاجارها رسمن اعلام شد. به رای نمایندگان مجلس شورای ملی، اجرای امور مملکت به رضای چهل و هشت ساله واگذار گردید. ایشان در تاریخ بیست و چهارم آذر همان سال، با ادای سوگند پادشاهی رسمن بر اریکه سلطنت جلوس فرموده و چهارم اردیبهشت سال بعد، تاج گذاری کردند.

بنا به گواهی اطرافیان و کسانی که آن حضرت را از نزدیک ملاقات کرده بودند، رضا شاه کبیر مردی آرام، دلسوز و بخشنده بودند. همواره می کوشیدند کسی ناخواسته از ایشان نرنجد و در عین اینکه به نظم و رعایت قوانین سخت پایبند بوده و سرپیچی از قوانینی را که به سرنوشت ایران مربوط می شد تحمل نمی فرمودند، اما همیشه با مهر و رافت با نزدیکان و زیردستان رفتار می کردند. اعلاحضرت فقید، رضا شاه کبیر عادتی دیرینه داشتند که بدی ها را فراموش کرده و خوبی ها را به ذهن بسپارند. ایشان به عنوان مرد بزرگی که مسیر تاریخ را تغییر داده و نام شان هم قرین با نام کوروش کبیر، بر صفحات زرین تاریخ جاودانه است، قلبی رئوف و طینتی آرام داشتند. آزادی و عزت میهن شان را مهم ترین مساله دانسته و به آبادی کشور توجهی خاص داشتند. از مهم ترین الطاف ایشان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تشکیل ارتش سازماندهی شده

ساخت راه آهن سراسری

تاسیس دانشگاه تهران

اسکان عشایر و رها کردن آنان از زندگی پرخطر و بدوی

تدوین و تصویب اولین قانون مدنی ایران

لغو همیشگی کاپیتولاسیون

محو حجاب ضد زن و تعویض پوشش ننگین و محصور کننده زن ایرانی به پوششی آراسته

ساخت بیشمار جاده در سراسر ایران

تاسیس رادیو ایران و خبرگزاری پارس

تاسیس فرهنگستان ایران

تغییر تقویم رسمی ایران از هجری قمری به خورشیدی جلالی

مواردی که به صورت فهرست وار نام برده شدند، تنها شمه یی کوچک از کوشش های بی نهایت آن پادشاه بزرگ بودند. تلاش هایی که بی تردید، ایران را از منجلاب نکبت به اوج اقتدار رهنمون ساختند. افسوس که اگر بوی تعفن ملایان و اسلام گرایان هرزه صفت در سال 57 فضای ایران را آلوده نمی کرد، دستاورد کوشش های ارزنده آن مرد بزرگ و فرزند والاتبارشان محمدرضا شاه فقید، امروز ایران را در زمره برترین ابرقدرت های جهان قرار داده بود.

رضا شاه کبیر سرانجام، با دست دخالت گر بیگانگانی که نمی توانستند عزت و ابهت کشوری مانند ایران را تحمل کنند، به تبعید روانه شدند. آن مرد بزرگ و آن نگین انگشتر میهن مان، در تاریخ چهار امرداد 1323 به نامیرایی پیوستند و اشک را مهمان چشم های عاشقان خود نمودند.

رضا شاه پهلوی بی هیچ شکی یک اتفاق بزرگ بودند. اتفاق بزرگی که نصیب کمتر دورانی می شود و ما مردمی هستیم که نیاکان مان از این لیاقت برخوردار بودند تا آن وجود نازنین را از نزدیک لمس کنند.

فرا رسیدن بیست و چهارم اسفند ماه، سالروز خجسته میلاد با سعادت اعلاحضرت رضا شاه پهلوی کبیر را گرامی داشته و به روح پرفتوح ایشان درود بی کران عرضه می داریم. این عید فرخنده را نخست به پیشگاه نوه تاجدار ایشان اعلاحضرت همایونی رضا شاه دوم پهلوی شادباش و تهنیت عرض می نماییم. آنگاه این زادروز پرمیمنت را به محضر گرانمایه عروس بزرگوار ایشان علیاحضرت شهبانو فرح دیبا پهلوی تبریک عرضه داشته و سپس به حضور والاحضرتان شاهدخت اشرف و شاهپور غلام رضا پهلوی شادباش عرض می کنیم. آنگاه به خدمت والاحضرتان شاهدخت فرحناز و شاهدخت شهناز پهلوی و همچنین به محضر گرانمایه والاحضرت ملکه یاسمین اعتماد امینی این میلاد بزرگ را تهنیت و فرخنده باد عرضه می داریم. ولادت با سعادت اعلاحضرت رضا شاه کبیر را همچنین به حضور والاحضرتان شاهدخت نور، ایمان و فرح دوم پهلوی و تک تک اعضای خاندان جلیل سلطنت شادباش عرض می کنیم.

بیست و چهارم اسفند ماه، زادروز رضا شاه بزرگ بر یکایک ایرانیان مبارک و میمون باد...
____________________________
نگاشته شده در تاریخ بیست و سوم اسفند دو هزار و پانصد و شصت و نه شاهنشاهی

۱۳۸۹ اسفند ۲۱, شنبه

خوش آمد گل وزان خوشتر نباشد – خجسته باد زادروز والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی

نگاری از گرد راه می رسد. گلی که باغ محو جمال دلارای اوست. مژده دهید آفاق و کائنات را، فصل ها و سالیان را مژده دهید که روح بهاران، در واپسین روزهای زمستان از راه می رسد. آن گل نرگس، آن عطر دل انگیز مریم و یاس، آن باغ پرشکوفه قدم بر دیدگان مان نهاده است.


فردا بیست و دوم اسفند ماه، تداعی کننده یکی از شادترین و پرشکوه ترین روزهای سالنامه می باشد. این روز بزرگ برابر است با ولادت باسعادت والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی، نازنین دخت اعلاحضرت فقید محمدرضا شاه پهلوی. سال ها پیش مردم ایران در روز بیست و دو اسفند، بزرگ ترین هدیه خود را از ایزد یکتا گرفتند:

رسید مژده که آمد بهار و سبزه دمید

وظیفه گر برسد مصرفش گل است و نبید

صفیر مرغ برآمد بط شراب کجاست

فغان فتاد به بلبل نقاب گل که کشید

والاحضرت شاهدخت فرحناز در روز فرخنده بیست و دوم اسفند 1342 خورشیدی، قدم بر چشم آفاق گذاشته و دلفریبانه دیده بر جهان خاکی گشودند. ایشان به عنوان خواهر کوچک تر رضا شاه دوم – که فقط سه سال تفاوت سنی داشتند – همواره نزدیک ترین و صمیمی ترین دوست برای برادر گرانمایه محسوب شده و تفریحات مشترک بیشماری داشتند. شاهدخت فرحناز پهلوی همچنین نزد مادرشان علیاحضرت شهبانو از جایگاه ویژه یی بهره مند بودند.

این دخت بالابلند مهربان، پانزده سال از عمر مبارک شان می گذشت که ابرهای تیره حماقت و کژفهمی، آسمان ایران را پوشاندند. این شاهدخت زیبا هنوز دبیرستان را به اتمام نرسانده بودند که ناگزیر به ترک میهن محبوب و سفری طولانی شدند. سفری که پیامد غمبار آن طی سال ها، از دست دادن سه تن از بهترین و نیکوتبارترین عزیزان شان بود.

پرنسس فرحناز پهلوی با عزم و همتی راسخ، درس را ادامه داده و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی اطفال از دانشگاه کلمبیا شدند. ایشان بر حسب روحیه خاص و جدی، تصمیم به ازدواج نفرمودند و اکنون در منزلی ساده در ایالات متحده امریکا حضور دارند.

اکنون و در این سال های تاریکی که بدون حضور مبارک خاندان جلیل سلطنت پهلوی در ایران سپری می شود، والاحضرت فرحناز در غربتی دلگیر، چشم به فردایی دوخته اند که خورشید وجود نازنین برادر تاجدارشان در ایرانی آزاد و سربلند طلوع کند. فردایی که میوه شیرین آن، رهایی و خوشبختی هم میهنان ایشان باشد.

فرا رسیدن بیست و دوم اسفند ماه، خجسته میلاد باسعادت والاحضرت شاهدخت فرحناز پهلوی را گرامی داشته و نخست به پیشگاه شاهنشاه بزرگ، اعلاحضرت رضا شاه دوم پهلوی صمیمانه شادباش عرضه می داریم. آنگاه به محضر مادر معنوی ملت ایران، علیاحضرت شهبانو فرح دیبا پهلوی این روز بزرگ را فرخنده باد عرض کرده و سپس به حضور والاحضرت ملکه یاسمین اعتماد امینی و همینطور خدمت والاحضرتان شاهدخت نور، ایمان و فرح دوم پهلوی زادروز والاحضرت فرحناز را شادباش عرض می نماییم. سرانجام چاکرانه؛ عاشقانه و خاضعانه ولادت پرمیمنت شاهدخت فرحناز پهلوی را به حضور خود ایشان شادباش و مبارک باد عرضه می داریم.

با این آرزو که پرنسس گرانقدر والاحضرت فرحناز پهلوی، در سایه فره ایزدی برادر بزرگ شان پادشاه، صد سال زنده، پاینده و شادمانه بمانند.

________________________
نگاشته شده در تاریخ بیست و یکم اسفند دو هزار و پانصد و شصت و نه شاهنشاهی

۱۳۸۹ اسفند ۱۹, پنجشنبه

پیام رضا شاه دوم به مناسبت هشتم مارس، روز جهانی زن

دیرسالی است که هشتم مارس را به نام روز جهانی زن می شناسند. اگرچه طی تاریخ جهان، زنان به نوعی مورد ظلم واقع شده اند اما ظلم و ستم بی رحمانه یی که اسلام بر زنان روا داشت با هیچ بخشی از تاریخ و هیچ گوشه یی از جهان قیاس پذیر نیست.


امروز که سی و دو سال از حکومت متعفن و غیرقانونی جمهوری اسلامی سپری می شود، زن ایرانی به پست و حقیرترین جایگاه ممکن رسیده و از حقوق اولیه خود نیز برخوردار نمی باشد.

با این همه نقشی که زنان دلاور ایرانی پا به پای مردان دلیر آریایی، در آزادسازی ایران به خصوص طی دو سال گذشته ایفا کرده اند قابل انکار نیست.

ایران در آینده قطعن به بانوان سرافرازی چون ترانه موسوی، هما دارابی، ندا آقاسلطان، پروانه فروهر و بسیارانی دیگر چون این عزیزان خواهد بالید. زنان و دخترانی که تا پای جان خود رفتند تا بیرق شکوهمند آزادی در آسمان ایران فردا به اهتزاز درآید.

چون رویه هر ساله، به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی زن، شاهنشاه بزرگ ایران اعلاحضرت همایونی رضا شاه دوم پهلوی اراده کردند تا پیامی ویژه را به بانوان ایرانی مرحمت کنند.

متن کامل پیام ایشان به شرح زیر است:

سه شنبه ۱۷ اسفند ماه ۱۳۸۹

زنان سربلند و افتخار آفرین سرزمینم

بــار دیگر در آستانه ی هشتــم مارس، روز جهانـی زن، قــرار داریم؛ روزی که به ويـژه در دهه های گذشته به همه ی کوشندگان راهبرابری زن و مرد، در سراسر دنیا، و به دولت ها و مسئولین امور کشورهای پیشرفته، امکان توجه بیشتر به مسایل و کمبودهای زنان، این نیمی از جامعه ی بشری را، داده است. اما متاسفانه سال هاست که در کشور ما این روز همیشه با سرکوب زنان آزادی خواه، و به ويژه اعضا ی جنبش برابری خواهانه زنان ایران، همزمان بوده است.
امسال نیز هشتم مارس، روز جهانی زن، وقتی برگزار می شود که شما زنان ایران در بدترین شرایط ممکن به سر می برید.جهانیان می بینند که فشارهای حکومتی بر شما به مراتب بیش از همه ی سی و دو سال گذشته است. خشونت های خیابانی،زندان، شکنجه و تجاوز روز به روز زندگی را بر شما دختران، همسران و مادران ایرانی تنگ تر کرده است. و این همه به دلیل نقش دو گانه و افتخارآفرینی است که در سراسر سه دهه ی اخير بر عهده گرفته اید. شما از یک سو برای تساوی حقوق خود مبارزه می کنید و از سویی دیگر کنار مردان آزادی خواه کشورمان در تلاش گشودن راه هایی هستید که به پایان حکومت واپسگرای مردمستیز و ایران ستیز موجود می انجامد. شما اکنون بیش از بسیاری از زنان در کشورهایی که دارای رژیم های تمامیت خواه هستند به تجربه دریافته اید که برابری و تساوی زنان با مردان تنها در کشورهایی میسر است که قوانین و نظام هایی زمینی و انسان ساخته داشته اند؛ قوانینی که با تکیه بر اعلامیه ی جهانی حقوق بشر و احترام به کرامت او آفريده می شوند.
همه ی ما، در هر کجای جهان که باشیم، رنج های شما را برای رسیدن به این هدف بزرگ درک می کنیم اما، به استناد تاریخ جنبش های نجات بخش زنان در سراسر جهان، مطمئن هستیم که دوران این زندگی سخت و طاقت فرسا به پایان خود نزدیکاست.

درود بر شما زنان سرزمینم که پرچم آزادی و برابری خویش را از میان جهنم سی و دو سال تحقیر، سرکوب، دربدری و بی حقوقی مطلق تا به امروز کشانده اید و ـ به قیمت رنج طاقت فرسای خود و فرزنــدان تان ـ اجازه نداده ایــد که حکومت اسلامی از شماانســان هایی تسلیم، بی هویت، و بی اراده بسازد.

تردیدی نیست که ایران آزاد آینده وامدار شمایی خواهد بود که با پایداری تحسین برانگیز خود در برابر استبداد و تبعیض، جاده های خوشبختی را به روی فرزندان آینده ایران می گشائيد.

خداوند نگهدار ایران باد

رضا پهلوی

پیوند به تارنمای شهریار ایران اعلاحضرت رضا شاه دوم پهلوی

________________________________
نگاشته شده در تاریخ نوزدهم اسفند دو هزار و پانصد و شصت و نه شاهنشاهی

۱۳۸۹ اسفند ۱۷, سه‌شنبه

دیکتاتور محکوم به فناست - نگاهی به تحولات اخیر جهان عرب

تحولاتی که طی دو ماه اخیر به طور بارز و آشکار در کشورهای جهان عرب اتفاق افتادند، از چند نظر قابل تامل و بررسی می باشند. پیش از هرچیز باید منشا وقوع این رخدادها را در نظر داشت.

طبعن هر قیامی نیازمند جرقه یی است. در طی تاریخ وقوع هر تحولی، از یک نقطه آغازین سرچشمه گرفته است. نقطه یی که شاید بسیاری اوقات آنقدر کوچک به نظر می رسید که کسی فکر نمی کرد بدل به زنجیری طولانی و سرنوشت ساز گردد.

نخستین کشوری که طی مدت اخیر، در آتش انقلابی جدی و تعیین کننده شعله ور شده و دیکتاتور بداقبال آن زین العابدین بن علی را با خفت و خواری از قدرت پایین کشید، تونس بود. چنانچه برخی گفته اند، شروع این قیام با خودسوزی جوانی به نام محمد البو عزیزی رقم خورد که به رغم تحصیلات دانشگاهی اش، به خاطر فقر دست فروشی می کرد. پلیس سنگدل تونس، چرخ سبزی فروشی این جوان را توقیف کرد و او نیز در حرکتی اعتراض آمیز خود را به شعله های آتش سپرد و جان باخت. خودسوزی این جوان، سبب برانگیختگی خشم ملت شده و در نهایت تومار دیکتاتوری چون بن علی را درهم پیچید.

دومین کشوری که از تونس تبعیت کرد مصر بود و سپس در اردن، بحرین، لیبی و حتا امارات تحرکاتی ایجاد شده که همچنان ادامه دارند.

مهم ترین عاملی که موجب برانگیخته شدن سایر ملت ها و مواجهه رو در روی آنان با نظام دیکتاتوری شد، تاثیرات ناخواسته قیام مردم تونس بود. تونس به واقع نقطه عطفی بود که سایر مردمان را تحریک به مبارزه نموده و جوهره شجاعت و فداکاری را در آنان تقویت کرد.

اصولن ما انسان ها به زندگی آرام و بی دغدغه و رخوت آلود عادت داریم و حتا زمانی که در حال غرق شدن در منجلاب مصیبت باشیم، به دشواری می پذیریم دست از زندگی ساکن و بی روح هر روزه مان برداریم و دست به حرکتی جدی بزنیم. این کاملن طبیعی است که هر انسانی جان خود را دوست دارد اما شرایطی نیز هست که انسان می پذیرد از جان خود بگذرد. در چنین شرایطی دو عامل مهم باید موجود باشند:

نخست: ظلم به حد نهایت رسیده باشد.

دوم: الگویی بارز، مشخص و زنده از قیامی ثمربخش رو به روی مان قرار داشته باشد.

بدیهی است که سناریوها یکسان نیستند. دیکتاتورها هم با یکدیگر تفاوت های اساسی دارند. اگرچه بن علی، حسنی مبارک، معمر قذافی، ملک عبدالله و علی خامنه یی همه دیکتاتور بوده و هستند اما هرگز درجه شقاوت شان یکسان نیست و نحوه عملکرد آنان نیز تفاوتی جدی دارد.

حسنی مبارک در طول مدت چند هفته یی مبارزه مردمی، به نیروهای پلیس و ارتش دستور داده بود با هیچ سلاح سرد و گرمی به مردم نزدیک نشوند. این مبارزه تا زمان استعفای رسمی مبارک، انگشت شمار قربانی گرفت. اما در لیبی، مجنون روان پریشی چون معمر قذافی وجود دارد که بسیار شبیه همتایش خامنه یی مردم را به گلوله و توپ بسته و شهرهای کشور خودش را بمباران می کند تا مبادا گردی به دامان قدرت مطلقه اش بنشیند. قذافی نیز مانند خامنه یی خود را "رهبر" می نامد و مردم لیبی را عاشق و دلباخته خود باور دارد. قذافی و خامنه یی هر دو، مردم معترض را خس و خاشاک و موش و گربه می نامند و پاسخ شعار را با گلوله می دهند.

در کل همانقدر که قیام مردم مصر تهییج کننده بود، قیام مردم مظلوم لیبی اندوه بار است چرا که آنان نیز همانند ما مردم ایران، از وجود منحوس دیکتاتوری غیر قابل کنترل و افسار گسیخته رنج می برند. آنچه که واقعیت است اینکه هر قیامی اگر با ایستادگی و ممارست توام باشد قطعن ثمربخش خواهد بود و هیچ دیکتاتوری از سقوط و فنا در امان نبوده و نیست. این میان تفاوت در تعداد قربانیان است و میزان خسارات مادی یی که باید طی مرور زمان جبران شوند.

علی خامنه یی و سگ های تربیت شده حکومتش به مراتب خطرناک تر از قذافی و مزدورانش می باشند. همین امروز که قیام هایی ملی، آزادی طلب و دموکراسی خواهانه در تونس و مصر با موفقیت انجام شده اند، رژیم اسلامی چون گرگی دندان تیز کرده تا قیام های آنها را به نفع خود مصادره کند و اسلامیزه نماید. بی شک رژیمی که همین امروز انگشت مداخله گرش در سایر ممالک به چشم می خورد، ده ها بار خطرناک تر از رژیم قذافی است. قذافی اگرچه دیکتاتوری تمام عیار است اما کسی هیچگاه طی این سال ها نشنید که او در امور مردم ایران دخالتی مستقیم کند. حاشا علی خامنه یی آنقدر شرور و نابه کار است که از همین امروز برای انقلاب های ملی جهان عرب کیسه دوخته و در صدد است تا خون آنان را به سود منافع پلید خود تصاحب کند.
___________________________
نگاشته شده در تاریخ هفدهم اسفند دو هزار و پانصد و شصت و نه شاهنشاهی

۱۳۸۹ اسفند ۱۴, شنبه

پرسش های مردم در ماه ژانویه و پاسخ های رضا شاه دوم

بر اساس رویه جدید و موثری که به ابتکار شخص اعلاحضرت، در وبسایت ایشان تمهید داده شده است، هر ماهه عده یی از هم میهنان پرسش های خود را مطرح ساخته و دیگران این فرصت را دارند که به سوالات طرح شده رای مثبت یا منفی دهند. در پایان مهلت داده شده، ده سوالی که آرای مثبت بیشتری کسب کرده اند توسط پادشاه گرانمایه ایران پاسخ داده خواهند شد.

ماه گذشته به خاطر وقوع فاجعه دردناک و اسف بار سفر ابدیت والاحضرت شاهپور علیرضا پهلوی، سوالات ماه گذشته معلق ماندند. به فرموده اعلاحضرت رضا شاه دوم، مقرر گردید که در پایان دوره سوگواری به آن پرسش ها پاسخ داده شود و هم اکنون پرسش ها و پاسخ ها رو به روی شما قرار دارند. لازم به گفتن است که برنامه پرسش و پاسخ ماهانه بر طبق روال خود زین پس ادامه خواهد داشت.

به نظر می رسد سوالات این دوره، خاص تر و شاید جالب تر هستند. سوال هایی که برای بسیاری افراد ممکن است مطرح بوده و شاید جواب آنها را به درستی ندانند.

متن کامل سوالات را به همراه فرمایش های شاهنشاه نازنین ایران، در ادامه خواهید خواند:

پرسش ۱ - شاهزاده گرامی با توجه به کارهای ناپسندی که مجاهدین خلق در قبل از انقلاب وبعد از انقلاب (ایجاد رعب و وحشت وکشتن مردم بیگناه) انجام دادند می توان جایگاهی برای آن ها درحکومت آینده که می بایست مردم سالاری و احترام به عقاید یکدیگر درآن موج بزند قائل بود؟گرین بوی , ایران



رضا پهلوی: گرین بوی عزیز

من قضاوت در مورد عملکرد سازمان ها، گروه ها و افراد سیاسی را به ملت ایران واگذار می کنم. من فقط بر دو مسئلۀ کلیدی تاکید می کنم و آن اینست که در یک سیستم دموکراتیک حقیقی، شفافیت ایدئولوژیک و شخصیتی، و احترام به قوانین روند دموکراسی اصل اساسی است.

پرسش ۲ - آقای پهلوی عزیز، در مصاحبه تان شما گفته اید که مردم ایران باید از شما بخواهند که رهبری شان در جدال با ملاها را بعهده بگیرید. ممکن است شما به ما (ملت ایران) بگویید که چگونه ما می توانیم از شما این را بخواهیم؟مهرداد, خلیج فارسی



رضا پهلوی: مهرداد عزیز

نمی دانم منظور شما از رهبری چیست، در جوامع دموکراتیک اگر صحبت از یک رهبر سیاسی می کنید چنین رهبری قدرتش را از حزب خود می گیرد و این حزب است که به رهبرش قدرت می دهد و حزبی که رای اکثریت جامعه را داشت دولت را تشکیل می دهد. من نقش خود را فراحزبی می بینم و همانطور که به درستی در 32 سال گدشته انجام داده ام مجموعه ای از رهنمودها در جهت اتحاد و همبستگی نیروهای سیاسی و دفاع از حقوق شهروندان و پایبندی به دموکراسی در قالب اعلامیه جهانی حقوق بشر بوده است و در این زمینه نیروها و شخصیت های سیاسی نیز نقش خود را ایفا کرده اند

پرسش ۳ - شاهزاده دوست داشتنی در حکومت سکولار مدنظر شما چه اطمینانی وجود دارد که جایگاه دین حفظ شود و هجمه ای علیه دین نشود؟ و آیا سکولاریسم را که سرچشمه آن در غرب است را میتوان در جامعه ایرانی به کار گرفت؟ با تشکر فراوان شاهزادۀ ایرانی, ایران



رضا پهلوی: شاهزادۀ ایرانی عزیز

سکولاریزم نه تنها هیچ منافاتی با دین ندارد بلکه کمک خواهد کرد در حفظ حرمت دین.

آنچه ما می گوییم این است که نباید مذهب در حکومت دخالت داشته باشد و همچنین حکومت در امورات مذهبی نباید دخالت کند در یک حکومت دموکراتیک این نمانیدگان مردم هستند که قوانین را وضع می کنند و مردم هم به آن احترام می گذارند و هر زمان که قانونی مغایر با شرایط حال و خواست مردم باشد آنرا تصحیح و درصورت لزوم تغییر می دهند.

ولی قوانین شرعی غیر قابل تغییر می باشند و در بعضی موارد بر حسب سلیقۀ مراجع حکومت گر تعبیر و تفسیر خاص می شوند و جامعه هیچ گونه دخالتی در آن ندارد.

آنچه که امروز در مملکتمان می بینیم بیزاری و گریز مردم از مذهب است علتش همان دخالت مذهب در امر حکومت است و همۀ کاستی ها، ناروایی ها و تبعیض ها به حساب مذهب گذاشته می شود.

خطرناک ترین شرایط این است که مذهب تبدیل به یک ایدئولوژی شود و این همان است که برای مدت سی و دو سال در مملکت ما حکمفرماست.

پرسش ۴ - با سلام می خواستم نظر شخصی جنابعالی را درباره ی شخص مهندس موسوی جویا شوم؟ هم چنین می خواستم نظرتان را درباره دین اسلام بدانم واین که آیا فرایض دینی را انجام می دهید یا خیر؟(البته می دانم دین داری موضوعی درونی است و می تواند محرمانه باشد.) با سپاس گرین بوی , ایران



رضا پهلوی: گرین بوی عزیز

آقای مهندس موسوی یک انسان انقلابی است که به آرمان های خود پای بند است، ایشان راه گذار به دموکراسی را در قالب اصلاحات و پای بندی به انقلاب می دانند. این هم نظری است و تا چه حد با خواسته های نسل امروز که از انقلاب گریزانند همآهنگی می تواند داشته باشد باید در آینده دید و ببینیم که مردم چگونه آیندۀ خود را رقم خواهند زد.

اما نظرم در مورد دین اسلام. اسلام دین اکثریت جامعۀ ایران است و قابل احترام. باورهای مردم را باید محترم شمرد. دین یک امر خصوصی است و همانطور که شما به درستی گفته اید در حریم خصوصی اشخاص نباید داخل شد

پرسش ۵ - آقای پهلوی عزیز, ما می توانیم مرگ ناگهانی خامنه ای را یک عامل کلیدی در سقوط جمهوری اسلامی تلقی کنیم؟ ویکی لیک اعلام کرده است که او از سرطان رنج می برد. او مطمئنا مایل است پسرش "مجتبی" را جانشین خود نماید؛ اگرچه این امکان پذیر نیست یروان , ایران



رضا پهلوی: یروان عزیز

طبیعت این رژیم بستگی به فردی که در مسند ولی فقیه نشسته است ندارد زیرا مدت ها پس از آنکه خمینی به صحنه آمد و ایران را به عنوان یک کشور اسلامی نامید و این رژیم ، به صورتی خود کفا و به صورت مافیای سراسر فساد که بقای خود را به بهای تـرس و ارعاب مردم حفظ می کند مستقرشد. بنابراین مرگ غیــرمترقبۀ خامنه ای الزاما به مفهوم آن نیست که نقطۀ پایانی به رنج ها و یا ایجاد زمینۀ تغییراتی مثبت باشد، همانطور که مرگ خمینی نه نقطۀ پایانی بود و نه تغییراتی را پدید آورد، این تمامی ساختار است که باید سرنگون شود و نه فقط یک شخص.

فروپاشی این رژیم زمانی تحقق خواهد پذیرفت که ملت یکپارچه بیایستند و بگویند که بیش از این تحمل نخواهند کرد و هر اقدامی خواهند کرد، از جمله، اعتصابات یا تظاهرات تا سرنگونی این رژیم، آنچنانکه نظایرش را در سراسر خاورمیانه شاهد هستیم

پرسش ۶ - شما تنها شخصیت سکولار شناخته شدۀ ایرانی هستید. ما می دانیم که شما برای آزادی و سکولاریزم مبارزه می کنید، ولی کمی بیش از آن. آیا شما با یک برنامۀ شفاف سیاسی موفق تر نخواهید بود، مانند یک صفحه شامل 10 نکته؟یانیک, وین، اتریش



رضا پهلوی: یانیک عزیز

من دورنمای ایران آینده را در سه کتابم بیان کرده ام، شما را تشویق می کنم که کتاب های مرا بخوانید زیرا پاسخ تمامی این پرسش ها را داده ام؛ ولی من خود را در قالب یک رهبر سیاسی نمی بینم که به شما برنامۀ سیاسی ارائه نمایم، این مسئولیت کسی است که در نهایت در راس حکومت در آینده قرار خواهد گرفت، که یا نخست وزیر و یا رئیس جمهورخواهد بود. آنچه که تعریف کننده چهارچوب اختیارات قوا خواهد بود، قانون اساسی است و من نقشی برای خودم به عنوان منتخبی که در ادارۀ کشور رلی را ایفا کند قایل نیستم.

آرزوی من در حال حاضر، همبستگی تمامی باورمندان به سکولاریزم و کسانی که در جستجوی یک دموکراسی پارلمانی سکولار برای ایران در جایگزینی با این رژیم هستند، می باشد، و بطور کلی مبارزۀ بدور از خشونت و مقاومت مدنی همراه با همکاری جامعۀ بین المللی است

پرسش ۷ - آقای پهلوی عزیز، شما چه پیشنهادی می کنید به ما (که در ایران زندگی می کنیم) که تغییری را که همۀ ما خواهان آن هستیم ایجاد کنیم؟ ما چگونه می توانیم خودمان را سازماندهی کنیم؟ چگونه می توانیم خود را از این رژیم رها کنیم؟ سپاسگزاریم که از ما پشتیبانی می کنید، شما جای خاصی در قلب ما داریدداود, ایران



رضا پهلوی: داود عزیز

مهمترین مسئله ارتباطات بین شما می باشد که هر اقدامی را که لازم است برعلیه رژِیم انجام دهید همآهنگ و موزون نماید، خواه تظاهرات باشد، اعتصابات باشد، عدم همکاری باشد، کم کاری باشد و یا هر اقدامی که منجر به فلج شدن رژیم شود. حال چنین پشتیبانی تدارکاتی که شما ممکن است بدان نیاز داشته باشید، ممکن است توسط نیروهای بهم پیوسته مخالفین تامین شود. و یا نظرات و خواسته های شما رهنمودی باشد به نیازمندی های تدارکاتی شما

پرسش ۸ - شما در مصاحبه تان با آقای فرهودی گفتید که مردم می توانند شما را به عنوان رهبر انتخاب نمایند. لطفا توضیح دهید که از مردم چه انتظاری هست و چگونه باید این پیام را برسانند که شما بپذیرید که از پشتیبانی مردمی برخوردار هستید و مردم شما را به عنوان رهبر انتخاب کرده اند؟ آزادۀ, ایالات متحده



رضا پهلوی: آزادۀ عزیز

من فکر می کنم که پاسخ را در پرسش 2 داده ام، من به عنوان یک رهبر عمل کرده ام، آنچه که من شخصا تا کنون انجام نداده ام ادعای رهبری است زیرا زمانی این ادعا پذیرفتنی خواهد بود که پشتیبانان شخص آنرا تنفیذ نمایند

پرسش ۹ - اعلیحضرت، آیا شما معتقدید که برداشتن یارانه ها راهی است که احمد نژاد و یارانش برای به دست گرفتن قدرت بر علیه هم میهنانمان بکار گرفته اند. ارادتمند شما نگین



رضا پهلوی: نگین عزیز

این ها روش های متداولی است که در یک حکومت تمامیت خواه بکار گرفته می شود تا مردم را به بازی بگیرند و جلب پشتیبانی نمایند، و یا حداقل ملت را ساکت نگهدارند. در یک حکومت تمامیت خواه نهایتا توزیع قدرت حد مشخصی دارد، در بازی قدرت در ایران رفسنجانی بخشی از قدرت را در دست دارد، خامنه ای بخشی دیگر، احمدی نژاد بخشی دیگر و همچنان ادامه دارد، تحت لوای چنین حکومتی جای تعجب نیست که یک گروه در رقابت با گروه دیگر باشد و در این رقابت هاست که هر گروهی در تلاش به دست آوردن قدرت بیشتر، وانمود به حل مشکلات ملت نماید. ولی در نهایت روش های بکار گرفتۀ یک گروه بر علیه گروه دیگر نیست که مشکلات ملت را حل می کند، فروپاشی کل سیستم است که هدف نهایی ما می باشد

پرسش ۱۰ - .پیشنهاد: افزودن کانال هایی برای پرداخت پول مانند پی پال برای کمک به " اتحادیۀ دموکراتیک ایران"، که نتیجتا امکان پشتیبانی بیشتر ایرانیانی که مایل نیستند اطلاعات شخصی شان را اعلام نمایند، ولی صمیمانه مایل هستند که به جنبش آزادی کمک کنند رل فراهم می نماید. لطفا نظر بدهید آزادۀ , ایالات متحده



رضا پهلوی: آزادۀ عزیز

از پیشنهاد شما سپاسگزارم. من مطمئنا آنرا با مسئولین در میان خواهم گذارد.

پیوند به تارنمای همایونی اعلاحضرت رضا شاه دوم پهلوی


__________
نگاشته شده در تاریخ چهاردهم اسفند دو هزار و پانصد و شصت و نه شاهنشاهی